avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cu darul dupa nunta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu darul dupa nunta

Buna ziua. m-am casatorit acum 3 ani si 5 luni. am divortat in 2014 in luna martie. acum fosta sotie a pronit un proces de partaj si imi cere jumatate din darul de nunta. bunurile primite elctroncasnice si alte lucruri materiale le-a luat cand a plecat de acasa. din banii obtinuti am platit cheltuielie dupa nunta. practic ea si familia ei a contribuit cu foarte putini bani. cel mult 20 de milioane vechi. restul de bani au venit din oamneii invitati de familia mea si la care eu am acum obligatia sa merg la nunti si sa restitui o mare parte din acei bani. in plus banii ramasi au stat intr-un cont din care am scos si i-am cheltuit impreuna cu fosta sotie in vacantele la munte si la mare si o mica parte am pus geamuri termopan la apartamentul parintilor mei unde am locuti cat am fost casatoriti. nu mai stiu exact despre ce suma este vorba nici ei nu au cum sa justifice toata suma pentru ca toate chitantele au fost la parintii mei care s-au ocupat de toate pregatiriile, hainele si tot ce au cumparat pentru eveniment. ce sanse are sa obtina castig in acest proces si cat ar trebui sa-i mai dau? va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot anula procesul de partaj? yo85 yo85 daca reclamanta ( fosta sotie) ara ca martori in procesul de partaj pe parintii ei pot cere anularea procesului? mentionez ca nu avem bunuri comune , ea doar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa merg la divorț din cauza ca sotia m-a înșelat. ... Robi2904 Robi2904 Buna ziua. Vreau sa merg la divorț din cauza ca sostia ma înșelat. Suntem căsătoriți de 1 an si 4 luni. Nu avem nimic pe numle nostru nici inainte de ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj felicia25 felicia25 buna,sunt felicia din craiova si am 25 de ani.acum 5 ani m`am casatorit.nunta au facut`o parintii mei fara nici un ajutor din partea familiei ... (vezi toată discuția)