avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De ce as avea nevoie sa deschid un magazin second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De ce as avea nevoie sa deschid un magazin second hand

As dori sa aflu ce autorizatii sunt necesare si ce hartii trebuiesc intocmite pentru a putea deschide un magazin second hand pentru a comercializa bunurile din propria gospodarie. Ce prevederi legale sunt in acest sens.
Cand ma refer la magazin second hand nu ma refer doar la comercializarea hainelor. As avea o gama destul de larga de produse. Pentru aceasta este nevoie de mentionarea tuturor gamelor de produse? sau se pot incadra la diverse?
As fi foarte recunoscator pentru un raspuns detaliat cu pasi de urmat, ...
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
De ce documente si autorizatii am nevoie ptr un adeschide un magazin de haine secondhand? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)
Sunt ii si doresc sa deschid un magazin second hand . ce autorizatii sunt necesare? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)