avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Manuale scolare mizerabile
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Manuale scolare mizerabile

Buna ziua,

Copilul meu, care se afla in clasa a IV-a, a primit in prima zi de scoala o parte din manualele necesare, astfel ca celelalte manuale trebuie sa le cumpar eu, si binenteles, ca cele primite arata mizerabil si trebuie sa le cumpar si pe acestea.
In contextul in care manualele sunt gratuite sa inteleg ca ar trebui sa primeasca toate manualele si sa fie si intregi, fara lipsa foi, fara mancare si bautura rasturnate pe ele, etc

Ce as putea face intr-o astfel de situatie? nu mi se pare normal sa cumpar manualele, dat fiind faptul ca la celelalte scoli din judet s-au dat manuale noi pt elevii din clasa a IV-a.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Transfer interjudetean persoana minora 333 333 Am scris acest subiect si pe \"Dreptul familiei sau probleme juridice de familie\" dar din data ce intrebarile mele necesita cunoasterea anumitor drepturi am ... (vezi toată discuția)
Scoala, gratuita sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Salut, Marea majoritate dintre noi au copii care sunt la scoala. Eu am doi, la ciclul gimnazial. Anul acesta am ramas pur si simplu fara aer cand am auzit ... (vezi toată discuția)
Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)