avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare de PUZ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare de PUZ

Buna ziua!dupa noile reglementari legale as dori sa stiu daca facand o petitie catre primarie in care sa argumantez motivele cereri exista posibilitatea schimbari PUZ!As dori schimbarea lui deoarece am construit o pensiune si nu pot sa o autorizez din cauza caracterului juridic al zonei si anume ca zona este de locuinte!In ciuda faptului ca cladirile di jur sunt pensiuni care functioneaza cu acord dat din partea vecinilor !Eu nu am obtinut acordul unuia dintre ei si asa ca sunt blocat!

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Cum interpretati dumneavoastra strict pe text de lege art 2.5.6 din legea nr 50/1991 30 LAURA 30 LAURA Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Locuiesc intr-un oras , unde ca si zona sunt incadrata ca si zona Rezidentiala R3-a., cu toate ... (vezi toată discuția)
Pensiune in zona de case wert3444 wert3444 Am un vecin care isi construieste o pensiune (cel mai probabil ca inca nu are toate autorizatiile necesare) intr-o zona de case. Este permisa construierea de ... (vezi toată discuția)