avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte am nevoie pentru export de fier vechi in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte am nevoie pentru export de fier vechi in Turcia?

Buna ziua,
Intrebarea mea este: de ce acte am nevoie pentru export de fier vechi in TURCIA si daca este nevoie de licenta de export?
In caz afirmativ, unde m-as putea adresa? La ce autoritati ?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2015
Mihai_92, utilizator

Alte discuții în legătură

Export fier vechi ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua. Societatea la care liucrez ar diori sa exporte fier vechi.Cum am putea sa exportam fier vechi fara a fi necesar sa scoate autorizatia de mediu? (vezi toată discuția)
Acte necesare pt export fier vechi ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua. Ce acte sunt necesare sa exportam fierul vechi?Ce autorizatii? (vezi toată discuția)
Export bunuri catre partener din turcia. cum facturez? nzreka967 nzreka967 Buna ziua Intrebarea mea este, factura de bunuri catre un partener non UE adica Turcia trebuie intocmita cu sau fara TVA. Mentionez ca firma de export este ... (vezi toată discuția)