avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Suspedarea activitatii-implicatii fiscale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Suspedarea activitatii-implicatii fiscale

Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti, care este tratamentul contabil si fiscal al returului de marfa efectuat dupa suspendarea activitatii la ORC si anularea codului de TVA. La momentul suspendarii firma nu avea marfa pe stoc pt ca ceea ce primea livra imediat. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Anulare cod tva ca urmare a suspendarii activitatii elenate elenate Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti care sunt implicatiile fiscale ale returului de marfa efectuat dupa anularea codului de tva, ca urmare ... (vezi toată discuția)
Nedumerire : se plãteºte tva la stocul de marfã la suspendare activitate ? copacel copacel Bună ziua Situaţia mea : trebuie să suspend activitatea societăţii pentru o perioadă de un an. Deţin un magazin cu scule, unelte, etc...(adică produse ... (vezi toată discuția)
Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)