avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reinnoire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reinnoire permis de conducere

Buna ziua!

Luna aceasta mi se expira valabilitatea permisului de conducere, asi avea cateva intrebari legate de reinnoirea lui.

Ce acte necesare am pentru acest lucru?
Trebuie facut examen medical? Ajunge daca cer de la medicul de familie o adeverinta cum ca sunt apta la condus?
Cat ma costa reinnoirea permisului?
Daca mi se expira la sfarsitul lunii octombrie permisul, am dreptul sa mai conduc si dupa expirare sa zicem 2 sau 3 saptamani?

Va multumesc,
Marta

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Probleme reinnoire permis de conducere alex35919 alex35919 Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema legata de reinnoirea permisului de conducere. Mi-a expirat permisul in Septembrie 2012 si as vrea sa il reinnoiesc. De ... (vezi toată discuția)
Certificat medical la angajare andrei41 andrei41 Conform codului muncii, la angajare, persoana care solicita acest lucru trebuie sa prezinte un certificat medical din care sa rezulte ca este apta pentru ... (vezi toată discuția)