avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariat cu diploma nerecunoscuta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariat cu diploma nerecunoscuta

Buna ziua.
Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie:
- cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret.
- avem un salariat care a fost incadrat ca economist pe baza unei diplome de absolvire a cursurilor ID la spiru haret, promotia 2008;
Ce facem in aceasta situatie?
Trecem salariatul pe postul/salariul avute anterior?
sau asteptam limpezirea apelor?
am inteles ca este un proiect de ordonanta prin care acesti studenti ar trebui sa isi "valideze" diplomele, adica sa sustina din nou examenul de licenta intr-o institutie acreditata.
Astept cu interes raspunsurile voastre.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adela1978 , utilizator 23:34, 11 Octombrie 2009
... nu am ce sfat sa dau; imi permit doar un comentariu : cum e posibil , totusi , asa ceva ? Spiru Haret are si sectie de medicina ( nu ca profilul economic ar fi inferior !-nici vorba ) dar uitati situatie : termina omul facultatea, stie ca e medic, profeseaza si ... se trezeste AUT dupa un an !

:duh:

... e aberant ce se intimpla !

Cred ca cel mai corect este sa asteptati "limpezirea apelor".
In primul rand , consider ca trebuie sa se stabileasca clar care diplome nu vor fi rescunoscute (sau vor fi anulate) si ce se va intampla cu acei absolventi licentiati a Univ. Spiru Haret.
Si abia apoi, vedeti ce faceti cu acel salariat. Pana la urma , el este de buna credinta si nu trebuie sanctionat ....
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc de raspunsuri;
la noi nu se pune problema de suspendare, nici incetarea cim, pentru ca persoana in cauza a fost incadrata pe un alt post anterior obtinerii licentei de economist, iar prin concurs a devenit economist; daca s-ar anula diplomele de la id - spiru, persoana respectiva ar reveni la functia si salariul anterior;
asteptam insa ceva definitiv;
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Spiru haret - certificat de grefa 06 mai 2010 miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, pentru cei care nu sunt familiarizati cu formularile juridice, ati putea prezenta cateva explicatii referitoare la cuprinsul acestui ... (vezi toată discuția)