avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... imi pot recupera certificatul +placuta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

imi pot recupera certificatul +placuta

conducind o autoutilitara de 3,5t ce tracta o remorca de 2t,transportind 2 autoturisme am fost supus inspectiei de catre un agent rutier,din cadrul politiei rutiere mehedinti,(nu sint firma,persoana juridica,etc)autoturismele le cumparasem pt mine uz personal.
am fost sanctionat cu suma de 4500ron in 48h(respectiv9000),neavind:licentacomunitara,licenta transport,certificat de transport in cont propriu si lipsa aparat tahograf,dispunind totodata retinerea certificatului de inmatriculare si a placutei fata.
pe formularul de control trafic agentul scrie eronat8+1locuri(masina mea are 3).
cum procedez sa mi recuperez bunurile respectiv certifiat +placuta,pt amenda am inaintat un proces.
cu stima-catalin constantin.

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t pdaniel1975 pdaniel1975 Buna seara va supun atentiei urmatorul aspect: detin o platforma de tractari auto de 3.5t,imn in ro,pe persoana fizica,detin pfa cu codurile caen respective,am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)