avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN corect + necesitate casa de marcat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN corect + necesitate casa de marcat

Buna ziua,

Sunt inginer in industria lemnului si mi-am infiintat o intreprindere individuala. Ma ocup cu producerea de mobilier din pal (practic eu fac partea de proiectare, apoi cumpar pal-ul gata taiat si cantuit, si in final montez elementele la mine in atelier sau la client acasa).
1. Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce cod CAEN este corect pentru a descrie aceasta activitate, tinand cont ca eu vand mobila mea catre PJ si PF
2. Am nevoie de casa de marcat? daca da ce cod CAEN ar trebui sa am?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Cod caen proiectare si montaj mobila pal, eventual comercializare brindusa maier brindusa maier Buna ziua, As avea nevoie si eu de o lamurire, legata de alegerea corecta a unui cod CAEN. Eu sunt inginer in industria lemnului si am hotarat sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Cod caen intreprindere individuala montaj mobila pal brindusa maier brindusa maier Buna ziua, As avea nevoie si eu de o lamurire, legata de alegerea corecta a unui cod CAEN. Eu sunt inginer in industria lemnului si am hotarat sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen firma ritaeniko1 ritaeniko1 Buna ziua , am o firma producatoare de mobila , cod de activitate principala 3101- fabricarea mobilei pt birouri si magazine. Cumparam palul gata taiat si ... (vezi toată discuția)