avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Situatie financiara finala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Situatie financiara finala

Pentru firmele care sunt in faliment si se inchid conform legii insolventei, si nu legii nr. 31/1991, se depune formularul 1039? Daca da, cand se depune la deschiderea procedurii - bilant de lichidare, sau acest formular tine loc de bilantul de inchidere a procedurii?
Eu stiam ca se listeaza un formualr de bilant in care toate posturile sunt zero ( inclusiv formularul 20), si se modifica cu pasta corectoare data intocmirii bilantului de inchidere.

Alte discuții în legătură

Diferente intre bilantul contabil si cel publicat pe site-ul mfinante SIMA LAURA SIMA LAURA Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra 1.. Daca o societate declara ca bilanturile publicate pe mfinante.ro nu sunt reale, iar ultimile acte aduse de ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare doina62 doina62 Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare noiembrie 2014 Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii si daca se poate, si temeiul legal pentru urmatoarea situatie: O societate doreste sa se lichideze ... (vezi toată discuția)