avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu CAEN 9329
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu CAEN 9329

Buna ziua, de curand m-am inregistrat la ONRC ca pfa, avand cod caen 9329.

Intrebarea mea este daca pentru acest caen am nevoie de casa de marcat.

Specific faptul ca nu am activitate zilnica, ci in special in weekend-uri. Serviciile sunt oferite copiilor, deci, parinti persoane fizice. ( aniversari zile de nastere, ateliere de creatie, diverse evenimente pentru copii). Am citit si OUG nr. 28/1999 si cred ca ma incadrez in categoria celor carora nu le trebuie casa de marcat.

Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Auditor energetic luminitaegri luminitaegri In situatia in care am un PFA si ofer audit energetic pt constructii, am nevoie de casa de marcat, sau pot factura si emite chitanta fiscala?[quot] (vezi toată discuția)
Angajare cu contracte de colaborare sau zilieri? srl sau pfa? Rbt19 Rbt19 Buna ziua! Doresc sa imi deschid, impreuna cu un prieten, o firma de animatie si entertainment pentru petreceri de copii. Noi avem deja experienta in domeniu, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat...? bufon65 bufon65 Sunt PFA neplatitor de TVA,doresc sa stiu daca trebuie sa am casa de marcat si ce lege ma obliga sa am casa de marcat. Multzumesc. (vezi toată discuția)