avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Demersul legal pentru inlaturarea unui profesor ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Demersul legal pentru inlaturarea unui profesor incompetent si abuziv de la clasa

As dori sa stiu ce actiuni legale pot intreprinde elevii si parintii in privinta unui profesor ineficient si care insulta. Cum poate fi inlaturat acesta de la clasa? E vorba de adolescenti, de la o clasa foarte buna. Neparticiparea la ora (sabotarea orei) este o alternativa? Solicitarea asistentei la ora a altor profesori, din alte licee si din partea parintilor este permisa? Cand elevii care doresc schimbarea profesorului sunt in majoritate, nu exista obligativitatea raspunsului favorabil din partea celor din ierarhie?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o parere, ce ar face cineva in aceasta situatie? ChidinNuta ChidinNuta Fetita mea considera ca este un elev bun la invatatura. Din cand in cand, participa si la olimpiade. Dupa o olimpiada, profesorul ei a fost atat de ... (vezi toată discuția)
Abuzuri stv stv Buna ziua,am o problema in ceea ce priveste comportamentul profesorul de educatie fizica al fiului meu. Trecand peste subiectivismul calitatii de parinte,nu ... (vezi toată discuția)