avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Examen permis de conducere
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Examen permis de conducere

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana a dat prima data examen pentru obtinerea permisului de conducere in luna mai,nu a fost admisa la conducere si a repetat examenul si in luna octombrie si a picat si acum la conducere,trebuie sa mai sustina examenul teoretic?Politistul cu care a sustinut examenul de conducere i-a spus ca se incadreaza in "legea veche" si trebuie sa sustina din nou examenul de teorie si nu beneficiaza de prevederile noii legi.

Alte discuții în legătură

Repetarea probei teoretice ciupeadrian ciupeadrian Buna ziua, Nedumerirea mea este urmatoarea: Am sustinut proba teoretica la examenul auto pe data de 5 octombrie la categoria C in Sibiu.In data de 27 ... (vezi toată discuția)
Reexaminare examen auto vio9999 vio9999 AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN ... (vezi toată discuția)
Legislatie auto lucian paduraru lucian paduraru Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat ... (vezi toată discuția)