avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare cetatean francez in Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare cetatean francez in Romania

Va rog o lamurire: daca o persoana cu dubla cetatenie, romana/franceza,cu domiciliu in Franta, are un teren agricol in Romania, arendat, cum se platesc impozitul si contributiile (CAS, CASS)?
La primarie spune ca numai impozitul e datorat si se retine la sursa iar un serviciu ANAF spune ca nu datoreaza nimic in RO , fiindca persoana isi declara veniturile in Franta si acolo va fi taxata .
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cass pe venit din arenda agricola alcaz alcaz Buna ziua, Am 3 intrebari : 1.Daca sunt pensionar si mi se retine CASS din pensie, mi se va mai retine CASS de catre arendas pentru venitul din arenda? 2. ... (vezi toată discuția)
Model act aditional contract arenda ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, are cineva un model de act aditional la ct. arenda teren agricol referitor la modul de plata a venitului din arenda, conf. art 94 alin 14 din CF? (vezi toată discuția)
Trebuie sa am certificat de rezidenta fiscala din franta privind aplicarea conventiei de evitare a dublei impuneri? Contabil_in_Calarasi Contabil_in_Calarasi O persoana fizica cu cetatenie franceza (cu domiciliul in Franta) obtine un certificat de inregistrare (eliberat de MAI-Biroul Imigrari)care ii atesta dreptul ... (vezi toată discuția)