avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie limita de varsta conditii speciale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie limita de varsta conditii speciale

" In situatia asiguratului care contribuie la un fond de pensii administrat privat, punctajul lunar stabilit in conditiile prezentei legi se corecteaza cu raportul dintre contributia datorata la sistemul public de pensii si contributia prevazuta de lege pentru conditii normale de lucru."

Locul meu de munca a fost incadrat pana in 2001 la grupa I de munca si din 2001 a fost incadrat la conditii speciale. Din anul 2007 am aderat la pilonul II de pensii si as dori sa aflu daca prin modul de calcul va exista diferente intre cuantumurile pensiilor cu si fara pilonul II. Marturisesc ca prevederea din lege ma face sa cred ca era mai bine sa nu fi aderat la pilonul II. Am 48 de ani si am o vechime de 25 de ani grupa I+conditii speciale. Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Mod de calcul punctaj pensie ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.dupa cum scrie si titlul doresc sa aflu care este modalitatea de calcul a punctajului(lunar,anual,final). (vezi toată discuția)
Pensie, grupa de munca letitiavoicu letitiavoicu Noua lege a pensiilor , 263/16.12.2010 propune conf articolului 100 un alt mod de majorare a punctajului persoanelor incadrate in grupa I-a si a II-a de ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pikii12 pikii12 buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)