avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... viza de legalitate ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

viza de legalitate ?

Va rog frumos sa imi raspunda cineva:
- cine trebuie sa puna pe un document ( Facturi,...)
viza de legalitate ?
.... juristul unitatii sau un salariat care are aceasta obligatie
de a urmari incheierea si indeplinirea
de contracte ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 11:01, 2 Noiembrie 2015
Care viza de legalitate? Pe facturi se aplica viza CFP si "bun de plata", dupa verificarea indeplinirii tuturor conditiilor premergatoare platii (comanda/contract, aviz de insotire a marfii, receptie a marfii/serviciului prestat/lucrarii, viza CFP, ALOP).
Salariatul care pune viza CFP si este economist
a cerut directorului ca juristul sa puna viza de legalitate,
inainte de a pune el viza CFP.

Sa inteleg ca nu este corect sau ca nu exista acest lucru ?
Nu este corect ca un jurist sa puna "viza de legalitate" pe facturi .
Va rog foarte, foarte mult sa imi spuneti
care ar fi motivele pentru care
nu este corect ca un jurist sa puna "viza de legalitate" pe facturi.
Este cumva obligatia economistului
care pune viza CFP ? sau
nu intra in obligatia juristului acest lucru ? sau ....?
Juristul respectiv ar trebui sa aiba si studii economice in situatia mentionata dedvs.
Pe o factura se poate pune viza CFP si nu viza de legalitate.

Legalitatea emiterii acelei facturi nu este supusa vizei juristului.

Alte discuții în legătură

Plata nelegala, comisie de receptie nelegala, conditii viza cfp, refuz viza, ... ? oanaportar oanaportar comisie de receptie nelegala, plata nelegala, conditii viza CFP, refuz viza, ... ? Va rog sa ma ajutati si sa imi dati un sfat cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)
Angajatul poate refuza atribuțiile ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva răspunsuri cu privire la următoarea situație: - angajatul de la Resurse Umane pune viza ... (vezi toată discuția)
Se poate face plata; ce salariat va raspunde de problemele cauzate? oanaportar oanaportar URGENT, va rog enorm de mult sa ma sfatuiti cum trebuie sa se rezolve problemele si sa imi spuneti: Receptie executare lucrari efectuata cu lipsa ... (vezi toată discuția)