avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract avocatial recuperare taxa de mediu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract avocatial recuperare taxa de mediu

Buna , am apelat la un avocat pt recuperarea taxei se mediu 2013 , am platit taxele ce mi sau cerut plus taxa de recurs si ei tot nu mi-au dat un raspuns si nici nu se obosesc sa imi raspunda la telefon cind ai sun eu . Cum pot sai oblig sa isi faca treaba pt care i-am platit dat fiindca eu sint din Timis iar avocatul este din Bucuresti.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.14 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Datorie la o firma de telefonie - pot vinde casa si masina mamei/ anulare contract v-c? CatalinMihai2015 CatalinMihai2015 Datoria la o firma de telefonie este din 2013,iar acum ca sa fiu sigur ca atunci cand ma vor da in judecata nu -mi pun sechestru pe bunuri,vreau sa fac un act ... (vezi toată discuția)
Caut avocat specializat in drept penal Miticad Miticad Caut avocat pentru a ma reprezenta in dosarul penal nr. 650/2/2016 al Curtii de Apel Bucuresti. Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.14 ( editat ... (vezi toată discuția)
Rar-ul la o masina din 2000 inutu inutu am efectuat rar-ul la o masina din 2000 si mi-a iesit euro 2,taxa fiind prea mare aproprindu-se de valoarea masini .As putea avea castig de cauza daca as da ... (vezi toată discuția)