Sunt unul din cei 2 mostenitori ai unei case la curte . Vecinul meu are nevoie de o declaratie notariala pt. Distrigaz , precum ca sunt de acord ca el sa se racordeze la teava mea de gaz . Eu sunt titularul contractului incheiat cu Distrigaz , unde al 2-lea mostenitor , si-a dat acceptul ca eu sa preiau conrtactul . In concluzie , trebuie sau nu , sa fie prezent la notariat si al doilea mostenitor pt. acea declaratie ? Va multumesc ,
Din punctul meu de vedere trebuie acordul ambilor proprietari ai imobilului. Nu are relevanta cine dintre dvs. este beneficiarul contractului cu Distrigaz.
Ok , am inteles ! Dar cum facem acest lucru posibil atata timp cat nu se percep bani de la beneficiarul racordarii , iar al doilea proprietar este plecat din tara pt. minim 3 ani la studii ?
Cine e proprietarul tevii de gaz, extinderii? Ce zice in preluarea de catre dv. a contractului? In ce calitate vi se cere declaratia?
In functie de astea, ar trebui sa ajungem la un raspuns. Sau mai degraba face vecinul o intrebare la firma de distributie gaz...
In baza actelor , eu sunt proprietar al tevii . Am preluat contractul pe numele meu si am nr. ce contract de la DISTRIGAZ . Cei de la Distrigaz au preluat acceptul meu ca proprietar , numai ca , doresc acest accept legalizat la notar . OK. La notar , parerile sunt impartite...unii accepta doar proprietarul ...altii ...pe cei 2 !! Vreau sa fiu in legalitate si nu stiu cum sa fac atata timp cat al 2-lea proprietar lipseste pe termen lung !