avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont tva declaratia 092
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont tva declaratia 092

Buna dimineata! In aprilie am efectuat o achizitie intracomunitara de bunuri , firma fiind platitoare de tva , decont tva trimestrial , din pacate am omis sa depun declaratia 092 la finante , firma depunand pentru trimestrul 2 si 3 al anului 2015 deconturi tva trimestriale . Saptamana aceasta (luna nov 2015) am depus la finante declaratia 092 , am scapat doar cu avertisment , dar de la ghiseu mi s a spus sa depun online deconturi lunare pentru perioada aprilie - septembrie , chiar daca am depus deconturi trimestriale pentru aceasta perioada.Intrebarea mea este daca mai depun si deconturile lunare nu au sa se suprapuna datele din deconturile lunare cu datele din deconturile tva trimestriale?

Alte discuții în legătură

Schimbarea perioadei fiscale,achizitie intracomunitara roxanag roxanag Firma platitoare de tva ,declara tva trimestrial .In luna mai 2011 face o achizitie intracomunitara. Pana pe 07.06.2011 trebuie depusa declaratia 092 privind ... (vezi toată discuția)
Declaratia de mentiuni tva lunar-achiziti intracomunitare liana marcela liana marcela Buna, am si eu o intrebare , daca firma a avut si are in continuare achiziti intracomunitare dar depune decontul tva la trimestru, declaratia de mentiuni pt ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara lylyan lylyan Buna ziua am avut in mai 2009 o achizitie intracomunitara. eram platitori de tva trimestrial. am facut decl 092 si am depus-o in 09.06.2009. mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)