avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Spor 10% cadre didactice OUG 103/2013
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Spor 10% cadre didactice OUG 103/2013

Va supun atentiei urmatoarea speta.
In sep2014-aug2015 am fost profesoara calificata s debutant pe matematica si conform fluturasului am beneficiat de 10% pe OUG 103/2013. Aici mi s-a spus ca toti debutantii se considera ca avand vechime pana la doi ani, indiferent de vechimea lor, si vor lua cei 10% pana iau definitivatul.
Incepand cu sep2015 sunt tot profesoara calificata s debutant pe matematica la alta scoala si mi se refuza acordarea celor 10% pe OUG 103/2013. Vreau sa imi spuneti daca este legal, de ce nu primesc cei 10% daca nu s-au schimbat conditiile de incadrare, tot profesor sunt tot calificat cu studii superioare si tot debutant.
Situatia mea este urmatoarea:
In perioada 2002-2003, 2005-2013 am fost profesor s debutant calificat pe electrotehnica.
Fara definitivat. In 2014 am dat concurs pe matematica si am obtinut post pe suplinire iar in acest an tot pe matematica, astfel ca am o vechime in invatamant pe matematica de 1 an si 2 luni deci sub cei 6 ani prevazuti de ordonanta.
De ce un an (sep2014-aug2015) mi s-a acordat cei 10% iar acum la alta scoala mi se refuza acest drept?
Fluturasii comparativi pentru cele doua perioade sunt la adresa
[ link extern ]
La primul fluturas (de la prima scoala) am beneficiat de cei 10% dar la al doilea fluturas (a doua scoala) nu.
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2015
bizman, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu debutant alexandraungurean alexandraungurean Bună. Sunt profesor de limba română încadrat din 1 septembrie 2009 calificat şi titular din 2011. În 2013 am luat examenul de definitivare în ... (vezi toată discuția)
Suplinitor calificat în învãțãmânt ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Sunt suplinitor calificat în învățământ, debutant, în primul an de activitate, cu contract de muncă pe perioadă determinată până la 31 august ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)