avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Aviz ANFP modificare raport de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aviz ANFP modificare raport de serviciu

Pana in urma cu 4 luni am fost angajata intr-o institutie publica pe o functie de conducere. In prezent ma aflu in concediu de maternitate. Angajatorul doreste modificarea organigramei si doreste transformarea functiei mele in functie de executie pentru a o putea transfera la alt compartiment. Angajatorul a luat legatura cu mine si mi-a cerut acordul, dar am refuzat. Acum eu am raportul suspendat de drept si modificarea raportului de serviciu nu poate fi modificat conform legii.
Avand in vedere refuzul de a fi retrogradata si faptul ca voi reveni la serviciu peste mai bine de un an si jumatate, care sunt sansele ca ANFP sa avizeze modificarea organigramei?

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru transformarea unui post contractual in functie publica Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o lista a documentelor care trebuie depuse la ANFP Bucuresti pentru transformarea unui post contractual in ... (vezi toată discuția)
Mutarea functionarului public denissa_mar denissa_mar Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sunt functionar public si sunt insarcinata in luna a 5-a. Din luna mai as putea sa intru legal ... (vezi toată discuția)
Intrebare marianarotaru marianarotaru X-(va rog sa imi spuneti si mie care sunt conditiile pentru a ma transfera de pe un post sef serviciu -contractual pe un post de functie publica in cadrul ... (vezi toată discuția)