avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecatã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecatã

cind pot depune facturile ce dovedesc cheltuieli cu drumul sau cazarea, pentru recuperarea lor ca si cheltuieli de judecată?
Cel mai recent răspuns: julixu , utilizator 20:23, 14 Octombrie 2005
ce calitate ai?
am cistigat procesul, am fost reclamant
Daca s-a terminat procesul este nevoie de actiune separata.
măcar chitantele cu plata taxei de timbru care erau oricum la dosar, acelea intră la plata nu?
Da , chitantele prin care faceti dovada achitarii taxelor judiciare de timbru intra in categoria cheltuielilor de judecata .
O problema este daca ati solicitat sau nu instantei de judecata obligarea paratului la plata acestor cheltuieli .

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Dosar expropriere- beneficii nerealizate/ taxa de timbru bambi.2010 bambi.2010 in cadrul unui proces de expropriere, se pot solicita pe langa despagubirile obiective si beneficii nerealizate sau acest aspect face obiectul unui nou proces ... (vezi toată discuția)
Cum am putea obtine: cheltuielile de judecată ? + majorari de intarziere, reactualizarea sumei ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Institutia noastra a dat in judecata firma care a executat niste lucrari de reparatii pentru restituirea unei sume de bani achitata in ... (vezi toată discuția)