avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Amanare receptie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Amanare receptie

In cazul in care, comisia de receptie constituita cf HG 273/1994 propune amanarea receptiei, cine si in cat timp se solicita reluarea receptiei? este nevoie de neaparat de comunicarea executantului sau exista si alte modalitati de reluare a receptiei? (ex: consultantul si dirigintele de santier anunta terminarea lucrarilor)

Alte discuții în legătură

Secretar in comisie receptie ? sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu un raspuns si anume, cum se interpreteaza prevederile de mai jos: - in Art. 11. (3) din HG nr.343 din ... (vezi toată discuția)
Neconvocare comisie receptie anna2000 anna2000 conform hg 273/1994 am comunicat investitorului data terminarii lucrarilor si am solicitat convocarea comisiei de receptie. vremea trece, comisia ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)