avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar apartament achizitionat cu credit imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar apartament achizitionat cu credit imobiliar

Buna ziua! As dori sa aflu daca pot fi trecut pe contractul unui apartament, in urma obtinerii unui credit imobiliar de catre prietena mea (nu suntem casatoriti). Situatia e urmatoarea: ea obtine creditul si va plati acest imobil. Eu nu sunt in tara. Pot fi trecut si eu proprietar pe acest imobil in urma unei procuri speciale?

Alte discuții în legătură

Modificari intr-un contract de schimb imobiliar AAA.mag60 AAA.mag60 Ma conftunt cu urmatoarea dilema : in cazul unui schimb imobiliar , se poate adauga la clalitatea de \" cumparator a uzufructului viager \" [b] inca [/b]un ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate prima casa ContSters143842 ContSters143842 Mentionez ca nu sunt casatorita dar prietenul meu doreste sa achizitioneze un apartament prin programul Prima Casa inainte de casatorie.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular credit "prima casa" intre cei doi co-proprietari miborion miborion Buna ziua, Am o situatie complicata si din experienta neplacuta avuta cu functionarii bancii, as dori putin ajutor in situatia urmatoare: Am cumparat prin ... (vezi toată discuția)