Ilie1111 a scris:
Cum să primiți banii fără să semnați? problema asta v-ați pus-o? Încercați să vă puneți în pielea celuilalt și vedeți dacă mai aveți tot atâtea semne de întrebare de pus la sfărșitul frazei.
În contract se va menționa că veți primi banii după semnare. Aveți privilegiul vânzătorului, pentru neplata prețului, dacă nu primiți banii, imobilul va fi din nou al dvs.
Nu vă mai faceți atîtea griji. Dacă prețul se plătește din credit , cu certitudine vă veți primi banii. Nu există niciun risc.
Eu am intrebat tocmai ca NU cunosteam procedura si nu era necesara ironia din raspuns!
Si mi-am facut griji tocmai ca nu am mai trecut prin asa ceva si cum se intampla de obicei omul aude fel si fel de lucruri care chiar il pun pe ganduri... Un membru al familiei a vandut in urma cu 4 ani un apartament tot prin "Prima Casa" [nu stiu de la care banca] si mi-a spus ca a luat banii si doar apoi a semnat la notar....In plus nici nu a fost apartamentul meu ci eram o imputernicita si probabil de asta mi-am facut atatea griji!...Oricum,multumesc de timpul acordat!