avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de relocare in scop de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de relocare in scop de serviciu

Buna!
Situatia e urmatoarea:
in perioada octombrie 2014=aprilie 2015 am fost angajat cu contract pe perioada determinata, iar din Decembrie (a.c) urmeaza sa ocup un post de grefier in alt judet. As dori sa stiu daca pot sa obtin indemnizatia de relocare si care ar fi pasii de urmat in acest caz? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mai beneficiez de somaj? simoalin simoalin Sunt in urmatoarea situatie: - in ianuarie 2014, in urma inchiderii firmei la care lucram, am obtinut dreptul la indemnizatie de somaj. - in aprilie 2014 ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de munca perioada determinata danyelson danyelson Buna ziua Mai jos, va prezint urmatoarele aspecte: Am un contract de munca pe perioada determinata de 3 ani, anume iulie 2012 - iunie 2015(angajat de firma ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)