avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Investitii pentru modernizare infrastructura locala.
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Investitii pentru modernizare infrastructura locala.

Intrebare: Institutiile publice efectueaza cheltuieli de investitii pentru modernizarea infrastructurii locale, mai pecis asfaltare drumurilor comunale. As dori mai multe lamuriri referitoare la acest aspect, si anume: - costurile aferente pentru constructia in sine s-au efectuat pe fiecare Km de drum, si denumire de strada. La inceperea lucrarilor, si pe parcurs au fost necesare tot felul de taxe si avize, studii, si alte neprevazute de la institutiile statului, si care fac parte din valoarea totala a investitiei. Aceste taxe si avize se elibereaza la comun, pe total lucrare, si nu pe fiecare strada in parte. La terminarea investitiei in curs, trecerea in domeniul public al UAT se face pe fiecare strada. Cum stabilesc valoarea totala a unei strazi, tinand cont ca trebuie sa inregistram si celelalte cheltuieli adiacente efectuate la comun? - tratamentul contabil si fiscal al acestora
Si cine este in masura sa stabileasca aceste valori, un expert evaluator ???

Alte discuții în legătură

Lucrari suplimentare Ema2013 Ema2013 In urma procedurii de achizitie ]cerere de oferte, autoritatea contractanta a incheiat un contract de lucrari - modernizare strazi comunale, in valoare de ... (vezi toată discuția)
Mãsura 322 Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Măsura 322 \"Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a ... (vezi toată discuția)
Buna - asfaltare strada peste nivelul fundatiei stefan_1 stefan_1 Buna, am nevoie de un sfat, strada mea urmeaza sa fie asfaltata, in urma cu ceva timp a mai fost consolidata odata si drumu a fost inaltat foarte mult. Eu ... (vezi toată discuția)