avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta CNADNR pentru camioane
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta CNADNR pentru camioane

In data de 24.11.2015 am avut rovinieta cumparata pentru camion.
Stand la rand in vama la 00:20 am fost surprins de camere neavand rovinieta pe ziua de 25 deoarece rovinieta imi expirase la 23:59.In momentul cand mi s-a spus ca rovinieta imi este expirata m-am dus si mi-am facut alta,fapt ce m-a deranjat deoarece am primit amenda 3 mi lei pentru 25 de minute fara rovinieta(timp in care am stat la rand in vama). Faptele comise care mi le-au scris in procesul verbal sunt: OG.15/2002 art8,alin(1).
Avand in vedere ca venind din strainatate la vama sunt fotografiat/filmat si platesc rovinieta pana la ora 00:00 a zilei respective si nu sunt amendat.

Va rog sa imi spuneti daca pot face contestatie la "procesul verbal de constatare a contraventiei" si ce sanse am de castig deoarece firma ma obliga sa platesc eu amenda?

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta electronica pe a2 Daniel1990 Daniel1990 Buna ziua. M-am lovit astazi de o mica problema. Am iesit din Bucuresti pe audostrada A2 si am mers pana la km 30 unde am fost nevoit sa parasesc autostrada ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - rovinieta ArdeleanZ ArdeleanZ Buna ziua, Am primit un Proces Verbal de constatare a contraventiei in care s-a constatat ca la data de 29.10.2010 , ora 09:10 pe DN 7 KM 188+900M , jud. ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovigneta pe persoana juridica stoica.florik@gmail.com stoica.florik@gmail.com Buna seara! Acum o saptamana ne-a venit o amenda de rovigneta pe autocamion si vrem sa ii facem contestatie, problema este ca nu stim ce documente se depun si ... (vezi toată discuția)