avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN pt.magazin on-line
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN pt.magazin on-line

Buna ziua, pentru comert on-line, daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, ce coduri caen trebuie sa adaug si ce alte acte ar mai trebui?Mentionez ca am un SRL DIN 2010, dar cu alte coduri CAEN, iar prin acest magazine on-line, printre alte produse(cosmetic,etc), intentionez sa distribui si anumite produse naturiste,din miere de albine si plante medicinale, va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Cod caen producere si vanzare produse naturiste Marius_Ang Marius_Ang As vrea sa sa vand prin intermediul unui magazin online produse naturiste. Pentru inceput am ales: • 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)
Magazin de produse naturiste,diploma in domeniu? camy2555 camy2555 buna ziua, Vreau sa deschid un magazin cu vanzarea de produse naturiste si plante medicinale si ma intereseaza: -daca imi trebuie vreo diploma,specializare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)