avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibil inselaciune comisa de catre un doctor - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibil inselaciune comisa de catre un doctor - operatie efectuata in spital de stat platita unei clinici private

sunt in urmatoarea problema: copilul meu (are 4 luni) a fost diagnosticat cu glaucom, medicul de familie mi-a emis o trimitere medicala la spitalul de oftalmologie. Aici la spitalul de stat dr., caruia ia fost repartizat cazul, mi-a spus ca trebuie sa achit inainte o taxa de 2750 la o clinica privata, desi a fost operat in incinta spritalului de stat si fara macar sa se foloseasca de vreun aparat de la clinica privata. Pur si simplu, am platit la o clinica privata, dar coplilul a beneficiat de servicii medicale de stat gratuit...Care e incadrarea legala a faptei comise de doctor? Ce trebuie sa fac, cu cine sa vorbesc?
Ati semnat vreun contract cu clinica privata? Ati primit vreo factura si chitanta? Ati avut bilet de trimitere pentru operatia din sistemul public de sanatate?
am avut bilet de trimitere pt spitalul de stat, dr spunand ca nu poate efectua operatia daca nu achit 2750 la o anume clinica privata, desi copilul benficiaza de sv medicale gratuie. Nu am semnat nimic, doar ca dr respectiv presteaza servicii si in cadrul clinicii la care am platit/
~ Conținut șters la cerere ~
Ce scrie pe factura sau pe chitanta care vi s-a eliberat in schimbul sumei de 2750 ron ?
Destul de greu ca sa fie înșelăciune.
Serviciul medical s-a prestat și s-a emis și chitanță.

Nu îmi vine a crede ca veți rezolva în penal.

În civil poate ca ati rezolva dar eu sunt sceptic și în civil.
Și eu sunt foarte optimist de fel...

Cred ca ar fi bine sa nu va ambalați și sa consumați bani aiurea mai ales ca observ ca țineți la bani...
E bine sa o lăsați balta.

Alte discuții în legătură

Compensare cristalin aprobată la spital de stat, operație plătită integral la privat. pot recupera de la cnsas compensarea aprobată? doichitahorescu doichitahorescu La cerea unui medic din spital public, mi s-a aprobat compensarea cristalinului. Aceasta compensare ramane valabila daca, in urma unor complicatii majore, am ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Malpraxis ContSters220392 ContSters220392 De mica am probleme respiratorii, infectii frecvente iar de cativa ani am o tuse cronica, de cateva luni durere permanenta in piept si in gat, iar infectiile ... (vezi toată discuția)