avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare la absolvirea facultatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare la absolvirea facultatii

Buna ziua,

Sunt student anul III, in cadrul Facultatii de Medicina UMFVB din Timisoara, specializarea Balneofiziokinetoterapie si Recuperare, Studii de licenta 3 ani, Titlul absolventului "Licentiat in fiziokinetoterapie"

Diferenta intre COR 226924 si COR 325909 , prima necesita studii superioare (4) iar cea de a doua Postliceala. De ce exista doua categorii cu acelasi titlu?

Unde ma voi incadra ? Ca asistent medical sau ca Fiziokinetotrapeut?
Mentionez ca in programa 2015/2016 la anul I, scrie Licentiat in balneofiziokinetoterapie iar la anul 2 respectiv 3 Licentiat in fiziokinetoterapie. Ce sa inteleg?

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
Înființare comunitate de balneofiziokinetoterapeuți AndraCh AndraCh Bună seara. Am și eu o rugăminte la voi cei care mă puteți ajuta cu câteva îndrumări. Fac parte dintre absolvenții de ... (vezi toată discuția)