avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare lucrari constructii
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare lucrari constructii

o firma platitoare de tva efectueaza lucrari de placare cu piatra a unui drum public. trebuie sa emita factura catre un beneficiar din ue platitor de tva ( contractantul principal) Aceasta prestare de servicii se incadreaza la regula generala ( factura fara tva) sau la exceptii, drumul public fiind sau nu un bun imobil ( factura cu tva)?

Alte discuții în legătură

Prestari servicii intracomunitare scutite de plata tva Daria8 Daria8 Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat, va rog Am o societate neplatitoare de TVA in Romania. In luna decembrie am solicitat inregistrarea ca platitor de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 ga-ga ga-ga buna! ce ma sfatuiti sa fac? am o firma care presteza servicii de ipsoserie in franta-in decembrie s-a facut prima factura pt benef din Franta - locul ... (vezi toată discuția)
Locul prestarii serviciului. alina240 alina240 O firma din RO, platitoare de TVA, presteaza servicii de consultanta pentru o firma din UE, tot platitoare de TVA. Serviciile le presteaza la sediul ... (vezi toată discuția)