avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe locuinta.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe locuinta.

Buna ziua,

Eu sunt inregistrat ca traducator autorizat si imi desfasor activitatea acasa, iar sotia mea este inregistrata ca cmi si are contract cu o policlinica privata, unde isi desfasoara activitatea. Casa in care locuim este proprietatea soacrei mele. Cum se calculeaza impozitul pe locuinta in aceste conditii? Trebuie sa facem vreun demers pentru a nu fi impozitati cu toata locuinta ca sediu de firma?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta unde am fi sediu activitate econimica Derulator Derulator Buna ziua, Eu sunt traducator autorizat si imi desfasor ativitatea la domiciliu, iar sotia mea are un cmi cu sediul social la domiciliu, dar cu activitate ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta +sedii pfa. Derulator Derulator Buna ziua, In situatia in care in locuinta pe care o detin am si doua sedii de PFA pentru copiii mei (CMI + traducator autorizat), dintre care una (CMI) nu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri Bogdan1973 Bogdan1973 Buna dimineata. Prin HG nr. 159/2016 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal la titlul ... (vezi toată discuția)