avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Meditatii lb straina cu factura, sunt PFA
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Meditatii lb straina cu factura, sunt PFA

Buna ziua, sunt PFA pe activitatea de traducere si interpretariat- fara prevederea traduceri pentru Min Justitiei, iar ca activitati conexe pe PFA am introdus si sustinerea de cursuri, traininguri, meditatii, cod CAEN 8559. Am copilasi la meditatii, clasa a XII-a si nu stiu cum sa facturez . Ce completez la rubrica "denumirea produselor sau serviciilor'-meditatie sau curs? la unitate masura-sedinte( o sedinta insemnand 2 ore)? Nu vreau probleme cu Fiscul, asa ca am preferat sa fac aceste meditatii in mod legal..daca stie cineva, apreciez orice fel de ajutor. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru pfa traducator si profesor cursuri limbi straine Dana- Dana- Buna ziua, In cazul in care un profesor care efectueaza cursuri in privat/ meditatii si traduceri, poate sa isi deschida un singur PFA pentru ambele domenii ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pfa consultanta si traduceri autorizate CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)