avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Simulare taxe PFA 2016 pentr cod caen 6202 cu norma de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Simulare taxe PFA 2016 pentr cod caen 6202 cu norma de venit

Nu am reusit nicicum sa inteleg exact cit trebuie platit.

Va rog frumos o simulare calcul, corectare.

Norma de venit in Cluj in 2015 este 36,270 ron. Poate o sa schimbe ptr 2016 dar va rog o simulare: CAS+CASS+16% ce o fi cit o fi.
Multumesc anticipat.

Contributia la pensie sau la sanatate nu mai va fi o cheltuiala deductibila ( daca ar fi aceasta suma pe sistem real)

16 % = 5802.2 - asta probabil la ANAF - si e singura care stiu precis

5.5 % = 1994.85 - asta e pentru sanatate: CASS. E corect?

10.5% = 3808.35 - asta e ptr pensie: CAS ?

Total de plata cu norma de venit: 11605 ron - (daca ai venit sau nu ai, nu contreaza tot trebuie sa dai banii astia)

Pina 65000 euro ( pe la cursul foarte veche de 3 si ceva de ron ptr euro) asta e cheltuiala fixa , apoi se adauga TVA.

Cum ar fi calculele daca ar fi un venit de 2 ori atita: 72540 ron, cu o cheltuiala deductibila de 36270 ( hardware + software samd) pe sistem real? -
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2015
matheszabi, utilizator

Alte discuții în legătură

Venit activitate independenta madalinuta23 madalinuta23 buna ziua am un venit din activitate independenta, iar cel care il obtine nu are alt venit in afara de acesta,adica nu are alt loc de munca sau nu este ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala-contributii la bugetul statului elena vilculescu elena vilculescu Va rugam sa-mi raspundeti: daca titularul unei Intrprinderi Individuale care nu are inca angajati,obiectul de activitate fiind prestari servicii,poate plati ... (vezi toată discuția)
Pfa plata cas si cass catojul catojul Buna ziua, In calitate de PFA (neplatitor de TVA si sistem real) ce procentaj trebuie sa platesc pentru CAS si CASS si, mai ales, sunt acestea ... (vezi toată discuția)