avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere suplimentara copii minori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere suplimentara copii minori

Buna ziua. Eu lucrez in cadrul compartimentului salarizare si din codul fiscal art 77 alin. 4 eu inteleg ca incepand cu ianuarie 2016 deducerea suplimentara acordata pentru copii minori se atribuie ambilor parinti, diferit de anul 2015 cand era valabil doar pentru unul dintr ei. Va rog sa imi spuneti daca este corect, sau se atribuie doar unui parinte fiind necesar sa aduca de la sot/sotie adeverinta ca acesta nu beneficiaza si el. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Deducere personala copii in intretinere daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect textul de lege , respectiv art.77 alin.(4) din Codul fiscal - legea nr.227/2015 si anume: in comparatie cu anii ... (vezi toată discuția)
Copil minor in intretinere Diana_B Diana_B Buna ziua, Este adevarat si posibil ca un copil minor sa fie in intretinerea ambilor parinti conform noului Cod Fiscal? Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Art 77 din 227 din 2015 ioanaciulei ioanaciulei Cum interpretati acest articol? Sant derutata.Oare beneficiaza de deducere ambi parinti pt copii. (vezi toată discuția)