avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Marirea pretului biletului de autobuz
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Marirea pretului biletului de autobuz

Buna ziua! Eu sunt eleva navetista si zilnic pentru a ajunge la liceu parcurg cu microbuzul/autobuzul 16 km. Anul anterior pretul biletului era 4 lei,iar abonamentul lunar 150 lei. Anul acesta pretul biletului este 5 lei,iar abonamentul lunar 180 lei.Patronul profita de faptul ca este singurul mijloc de transport in public care are licenta si care parcurge acest traseu. Ideea este ca nu este o localitate cu o situatie financiara destul de buna incat sa isi permita fiecare om care face naveta zilnic sa plateasca aceasta suma.Se poate face o petitie ? Sau credeti ca se poate rezolva situatia. Multumesc pentru raspuns :)

Alte discuții în legătură

Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)