avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajare noua
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajare noua

Buna ziua, doresc sa angajez la o cofetarie o persoana, pana acum nu am avut angajati, va rog sa imi spuneti ce analize trebuie sa faca angajata si cu ce firme trebuie eu sa fac contract, laboratorul este mic si nu am avut nevoie de autorizatie de la mediu si de la pompieri.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Laborator patiserie in apartament de bloc - e legal? magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, As dori sa fac un laborator de patiserie (1,2 produse) in apartamentul in care locuiesc si as dori sa stiu daca, legal, este posibil acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie subsol in punct de desfasurare a activitatii: productie cofetarie- patiserie vio_suciu2000 vio_suciu2000 Sunt proprietara unei case unifamiliale, S+P+E, intabulata, cu CF, si doresc modificarea destinatiei Subsolului (o parte din acesta, apx 80 mp din 95mp total) ... (vezi toată discuția)