avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Prestari servicii

am un srl cu cod caen 7112 prin care prestez servicii, in sensul ca, intocmesc releveuri pe teren, intocmesc schite,planuri la solicitarea clientului privind retelele electrice,bransamente etc. in aceste conditii ma pot incadra in categoria imm-urilor si sa platesc impozit la venit (1-3%) si nu impozit pe profit de 16% ?

Alte discuții în legătură

Impozit 2024 caen secundar eleven eleven Buna ziua, am tot citit legea si articole privind noul impozit pe 2024 si raman cu 2 intrebari daca aveti idee: 1 - o persoana (fizica) poate detine mai ... (vezi toată discuția)
Servicii prestate in exclusivitate de catre o microintreprindere valesia valesia Buna ziua: O microintreprindere presteaza in exclusivitate servicii de: -dirigentie de santier;; -servicii de consultanta privind asigurarea calitatatii ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)