avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozitului pe bilete de spectacol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozitului pe bilete de spectacol

Buna ziua,
Am o nelamurire legata de plata impozitului pe bilete de spectacol. Am citit Codul Fiscal, am inteles modalitatea de plata a impozitului in situatia organizarii unui eveniment cu bilete de intrare. Intrebarea ar fi: firmele care organizeaza evenimente si platesc impozit la primarie pe biletele vandute ( nu ma refer la firmele care desfasoara activitati asimiliate discotecilor ) platesc si impozit pe profitul obtinut din bilete? Adica are loc o dubla impozitare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cota de impozitare a biletelor in cazul unui srl platitor de tva ClauSTM ClauSTM Buna ziua, As dori sa aflu care este cota de impozitare a biletelor de intrare in cazul unui club/discoteca care functioneaza ca SRL platitor de tva. Am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa organizez petrecere/discoteca in aer liber Xellero Xellero Buna ziua. Bunicul meu detine un restaurant cu un teren destul de mare. Pe acel teren as dori sa organizez, decat pentru o noapte, o petrecere foarte mare. ... (vezi toată discuția)
Spectacolul cu bilet e activitate economica pt ong? cristivoicu cristivoicu Buna ziua.Va rog sa ma ajutati,sa imi spuneti cum sa procedez. Numele meu este Niculae Voicu. Dar in primul rand va multumesc ca va rupeti din timpul ... (vezi toată discuția)