avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 088
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 088

am inteles ca din 2015 se depune declaratia 088 .Pt firmele infiintate inainte de 2015 este obligatorie depunerea declaratiei ?Din cate am citit numai in cazul schimbarii sediului social , asociat/administrator incepand cu 2015 se completeaza aceasta declaratie .E corect ?

Alte discuții în legătură

Declaratia 088- introducere asociat nou vandekamp vandekamp Declaratia 088 va trebui depusa daca se introduce un nou asociat prin marire de capital social? Pe siteul ANAF scrie ca ar trebui sa depunem doar in caz de ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social srl george_as11 george_as11 trebuie sa completez si formularul 088 de la anaf numai ca am mutat sediul social? formularul 050 am inteles. sunt platitor de tva din 2013 si nu inteleg de ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare platitor de tva ContSters103316 ContSters103316 Ce declaratie trebuie sa depun pentru a deveni platitor de TVA pentru o SC infiintata in mai 2014, si de la 01.02.2015 vrea sa devina platitor? 010, 088, 098? (vezi toată discuția)