avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopire pedepse
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopire pedepse

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o prob ,am avut o altercatie din care am primit 1000 lei amenda de la parchet pt loviri si alte violente dupa care s-a formulat plangere impotriva solutiei ,s-a repus cauza pe rol si am primit 3 luni cu suspendare am facut dar recursul a fost respins deoarece in cazier am si amenda data de parchet ,deci am primit 2 pedepse pt o fapta .Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: fordfiesta , utilizator 21:04, 26 Ianuarie 2016
Ce spuneti e complet lipsit de sens, incercati sa reformulati.
Deci pt o fapta am primit 2 pedepse si amenda de la parchet si 3 luni cu suspendare ce pot face in acest caz
Solutia nu a ramas definitiva, a fost atacata, de altfel, nu cred ca ati platit amenda.
solutia de condamnare a ramas definitiva ,dar cand am facut recurs in fisa de cazier mi-a aparut si amenda data de parchet ,si din acest motiv mi-a fost respins recursul .Deci pt o fapta am primit 2 pedepse ce pot face acuma pot da statul in judecata
ma poate ajuta cineva cu un rasp la intrebarea mea

Alte discuții în legătură

Amenda penala marinescuioan marinescuioan intr un proces penal cu loviri si alte violente am primit 1000 lei amenda penala,am facut recurs si am primit 400 lei amenda penala,intrebarea mea ar fi in cat ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
8 zile ingrijiri medicale mariusuca mariusuca daca nu vreau sa ma impac cu partea vatamata ce preapsa pot sa primesc. multumesc (vezi toată discuția)