avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru pentru bolnavii cronici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru pentru bolnavii cronici

Buna ziua ,am nevoie de o informatie privind programul de lucru pentru bolnavii cronici ,respectiv lege ,articol,privind acest interval si daca sunt scutiti de ore suplimentare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: muncitorul srl , utilizator 19:44, 18 Ianuarie 2016
Programul de munca este cel stabilit de catre angajator, conform art.117 C.mun.

Numai tinerii în vârstă de până la 18 ani nu pot presta muncă suplimentară.

multumesc
programul de lucru se respecta,eu doar de orele suplimentare voiam sa stiu.
Nu exista text de lege care sa interzica asa ceva.
dar,o scrisoare medicala de la medicul de medicina muncii poate fi luata in considerare?
multumesc

Alte discuții în legătură

Salarizare ionel chereja ionel chereja Cum se pot plati orele suplimentare , ma intereseaza ce acte trebuie facute in compartimentul contabil si juridic pentru a beneficia de orele suplimentare ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea orelor de lucru minor aysel8993 aysel8993 buna seara. ma numesc alexandra velicu si am varsta de 17 ani. lucrez in calitate de agent vanzari (promoter) la firma wave division. atunci cand am fost la ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru al minorului IoanaCtin IoanaCtin Minorul intre 16 si 18 ani, care este elev, trebuie sa lucreze pana la ora 20 sau pot lucra pana la ora 22?Daca da, care este actul normativ care include acest ... (vezi toată discuția)