avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Noul cod fiscal ,in legatura cu contributia CAS la PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Noul cod fiscal ,in legatura cu contributia CAS la PFA

sunt un medic de familie pensionar ,dar inca in relatie contractuala cu casa de sanatate deci lucrezi in cadrul unei PFA cu calculul venitului impozabil in sistem real ca liber profesionist.

INTEBAREA MEA ESTE:
find PENSIONAR din anul 2014 am complectat atunci cind am intrat in pensie decl.601 prin care renunt la plata contributiei de pensie.
incepind cu anul 2016 sunt obligata sa complectez decl. 600 si sa platesc obligatoriu cotributia de 10.5 % ,,,,sau nu am nici o obligate?

Alte discuții în legătură

Contributia la pensie krysty77 krysty77 buna ziua sunt pfa de la 1 mai 2013 am declarant [220] venit estimat 1000ron cheltuieli 500ron venit 500 ron intrebari sunt scutit de plata contributiei la ... (vezi toată discuția)
Contributii cas pfa Ileana2013 Ileana2013 Am PFA cu venit sub 35% din sal.mediu brut pe ec. Nu sunt salariat. Am contract cu casa de pensii ( nu aveam obligatia de a plati CAS ca PFA, dar doream stagiu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 - pensie pfa QED QED Buna ziua, As avea nevoie de o lamurire in legatura cu completarea declaratiei 600 pentru un PFA. Nu am contact cu Casa de pensii si nu am platit pensia ... (vezi toată discuția)