avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Exploatare piatra si nisip
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Exploatare piatra si nisip

Exista in legislatie ceva referitor la limitarile unei exploatari de piatra si nisip in vederea asigurarii protectiei populatiei si a bunurilor? Exista la mine in localitate planuri de a dezvolta o balastiera pana la 150 m vecinatate cu casele de locuit si as vrea sa stiu caile de a opri acest proiect.

Alte discuții în legătură

Exploatare piatra si nisip claudiutan claudiutan Exista in legislatie ceva referitor la limitarile unei exploatari de piatra si nisip in vederea asigurarii protectiei populatiei si a bunurilor? Exista la mine ... (vezi toată discuția)
Distanta intre constructii-intravilan csilla.turos csilla.turos Buna ziua, ma adresez dvs. in scopul de a ma ajuta cu o indrumare. La ce autoritate sa ma adresez ? Vecinii mei (persoane juridice) isi infiinteaza o statie de ... (vezi toată discuția)
Ferma de porci la domiciliu yonut83 yonut83 asi dori sa stiu daca am voie sa fac o mini ferma de 50 capete (porci) acasa. (vezi toată discuția)