avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte la Cas pentru concediul prenatal in cazul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte la Cas pentru concediul prenatal in cazul Intreprinderii Individuale?

Buna seara! Va rog sa ma lamuriti cu privire la concediul prenatal. Sunt insarcinata in 24 saptamani si DPD este 15 mai ar trebui sa depun actele pentru concediu prenatal la CAS,dar nu stiu ce anume trebuie sa contina dosarul.Precizez ca am Intreprindere Individuala si ca eu sunt si administrator si vanzator . Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical de risc maternal pentru i.i. AdryanaValentin AdryanaValentin Buna seara! Va rog sa ma lamuriti asupra acestor concedii maternal,in special a celui de risc maternal. Detin o Intreprindere Individuala de care ma ocup doar ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal sisean sisean Buna ziua. As avea si eu nevoie de mai multe informatii si anume: am lucrat intr-o intreprindere de 4 ani, dupa care in luna august a acestui an a dat faliment ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)