avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune legea 50/91
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune legea 50/91

Astazi am fost la primarie pentru ca urmeaza sa mi se termine contractul de concesiune(25 ani) si ma gandeam ca voi deveni proprietarul terenului pe care am casa..dar ei mi-au zis ca trebuie un nou contract pe 12.6 ani .Intrebarea este daca in lege la articolul 17 spune ca se stabileste concesiunea astfel incat in cei 25 de ani sa se recupereze valoarea terenului atunci cand sau de ce nu devii proprietar? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Contract de concesiune , va rog lamuriri adryanoo_boy adryanoo_boy In anul 2011 am inceput constructia unei case pe un teren concesionat de primaria unei localitati. Pretul concesiunii a fost de 894 lei/an +rata inflatiei , ... (vezi toată discuția)
Teren in concesiune adryanoo_boy adryanoo_boy In anul 2011 am inceput constructia unei case pe un teren concesionat de primaria unei localitati. Pretul concesiunii a fost de 894 lei/an +rata inflatiei , ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)