avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CM toata luna / se opreste somajul? Atat la angajator ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CM toata luna / se opreste somajul? Atat la angajator cat si la angajat?

Buna ziua,
Ce am gasit pe forumul d-voastra......
..............................................................................................................................................
Buna ziua. Daca am un salariat care toata luna este in concediu medical, se plateste contributia la somaj pt acest salariat? Cineva mi-a zis ca se plateste dar doar pt zilele de medical suportate de societate. altcineva mi-a zis ca nu se plateste. Cum este corect?

merci.
dar in declaratia la somaj, pt un salariat in medical toata luna, la zile lucrate se trece 0, iar la ore suspendate = 176. problema apare la baza de calcul: nu ma lasa programul sa trec suma de la CM unitate deoarece salariatul nu a lucrat si trebuie sa fie 0. cum fac la declaratii sa nu mai dea eroare

nu, il treceti cu 176 ore lucrate
adica sa aveti la NOL 176, la NOEL 176 si NOS 0

...............................................................................................................................................
CARE NOL...NOEL in D112??? NOS am gasit ...dar NOL..NOEL??
MULTUMESC!!!

Alte discuții în legătură

Contributie somaj la concedii medicale luna intreaga Vioreld Vioreld Buna ziua. Daca am un salariat care toata luna este in concediu medical, se plateste contributia la somaj pt acest salariat? Cineva mi-a zis ca se plateste dar ... (vezi toată discuția)
Eroare d 112 patrician patrician Buna ziua, Va rog mult de tot....sunt pentru prima data pus in fata faptului de a completa D112 ...sectiunea B / Concedii medicale. Caz concret : Un angajat ... (vezi toată discuția)
Declaratii somaj august Vioreld Vioreld salutare. am si eu niste nelamuriri cu noile declaratii la somaj. daca am un salariat cu part-time 1 ora/zi, in somaj tehnic in luna august (21 zile ... (vezi toată discuția)