BUNA ZIUA AM O MARE PROBLEMA AM LIVRAT MARFA UNEI FIRME SI AM PRIMIT IN SCHIMB FILA CEC SCADENTA LA 30 DE ZILE. TOTUL IN REGULA PANA AICI....DAR LA DATA SCADENTA SPRE SURPRINDEREA MEA FILA CEC ERA FARA ACOPERIRE!!! CUM E POSIBIL ASA CEVA? BANCA TRANSILVANIA ELIBEREAZA FILE CEC ESCROCIILOR CARE NU AU UN LEU IN CONT? TELEFONUL IL AU INCHIS SEDIUL E FICTIV. CE POT SA FAC?? MULTUMESC ANTICIPAT
Nu va ramane decat sa mergeti la politie cu absolut toate documentele legate de aceasta afacere si sa faceti plangere penala . Asta presupune :contract cu firma respectiva , facturile , cec -ul ,etc
Fara indoiala aveti de-a face cu niste escroci si banca nu are nimic de-a face cu ei!B-)
1. Faceti plangere penala pentru inselaciune
2. Investiti cu formula executorie CEC-ul pentru ca in clipa in care vor fi gasiti, si eventual vor primi NUP si vor sanctionati doar cu amenda, sa puteti sa puneti in executare silita.
Instrumentele de plata se elibereaza de banci catre titularii conturilor dupa o anumita perioada de timp, cateva luni de regula, care este o perioada de observatie. Dupa eliberarea instrumentului titularul contului este liber sa-l utilizeze cum crede de cuvinta, in fond raspunderea sa se angajeaza pt. existenta sau inexistenta disponibilului in contul respectiv.